Villa Gaia


English

English

Deutsch

Deutsch

Nederlands

Nederlands
Casa Gaia Vacanze
Località Torrone 23
27047 Santa Maria della Versa (PV)
Italia
Tel: +39 0385 278197
cell: +39 339 2525971Een hartelijk welkom ...

 

Als u op zoek bent naar de echte italiaanse atmosfeer, om uw vakantie door te brengen temidden van een hartelijke en gezellige italiaanse familie die gastvrijheid tot hun motto hebben gemaakt, dan bent u bij Villa Gaia aan het juiste adres!

Villa Gaia is een oude historische boerderij, gebouwd op, en rondom de resten van een oude wachttoren. Het ligt in de 'prima collina' (d.w.z. de eerste heuvels) van de Oltrepò in de gemeente Santa Maria della Versa, en het is omringd door vineyards. Het biedt prachtige vergezichten die op heldere dagen zelfs reikt tot de Po-vlakte en de Alpen, 150 km verder weg.

 

Front view Casa Vacanze Gaia

 

In Villa Gaia heeft u de keus tussen twee appartementen

  • Appartement "Glicine" bevindt zich op de eerste en tweede verdieping en is geschikt voor max. 6 personen.

    Het heeft 3 slaapkamers, waarvan twee met tweepersoons bedden en één met twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer treft u een kitchenette aan met een eethoek. Op elk van beide verdiepingen bevindt zich een badkamer met toilet.

  • Apartment "Lavanda" bevindt zich op de begane grond en is geschikt voor max. 5 personen. Het heeft een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed en met een zithoek waarvan de divan als tweede tweepersoonsbed kan worden gebruikt. Verder is er een kleine salon en een keuken met open haard. verder is er nog een badkamer met toilet

In de grote tuin bevindt zich een zwembad met speelweide, en terassen op om te relaxen in de schaduw. Verder is er een BBQ aanwezig.

 

 

 

... en een vriendelijke ontvangst!

 

Guido and Luisa

 

Guido, Luisa en hun dochter Gaia, de eigenaars van Casa Gaia, zijn globetrotters die voorheen in het bruisende Milaan woonden. Zij kregen echter genoeg van de stress en de chaos in deze metropool en besloten een nieuw leven te beginnen op het platteland en vonden deze prachtige plek in de Oltrepò.

 

Vandaag de dag, na jaren van restauratie, hebben ze een prachtige accomodatie gecreeerd volor iedereen die wil genieten van de rust van het landleven. Guido en Luisa zijn aanwezig om het met u te delen en het aan u te laten zien!


front view

 

Klik op de bovenstaande foto om een diashow te starten.

 

Huurprijzen varieren van € 790 tot € 990/week voor appartement Glicine en €670 tot €845/week voor appartement Lavanda, afhankelijk van het seizoen. Voor de eindschoonmaak rekent men 50€ per verblijf.

 

Meer informatie is te verkrijgen op de website van Villa Gaia.

Als u wilt reserveren kunt u een email bericht sturen aan Luisa, met wie u in het Engels kunt corresponderen.