Azienda Agrituristica Bagarellum


English

English

Deutsch

Deutsch

Nederlands

Nederlands

 


 

Az. Agrituristica Bagarellum
Fr. Bagarello 5
27047 Montecalvo Versiggia (PV)
Italy

tel: +39 0385-99758

 


Proef de smaak van de Oltrepò ...

 

Azienda Agrituristica Bagarellum is een klein, onafhankelijke wijnbedrijf dat wordt gerund door Nando and Leda Faravelli samen met hun zoon Marco.

Naast het wijnbedrijf beheren zij ook nog een klein restaurant dat gedurende de weekeinden tegemoet komt aan de verlangens en smaken van de echte lekkerbekken.

Zonder te overdrijven kun je zeggen dat Leda een van de beste kokkinnen is in de Oltrepò. Haar keuken is er niet een van een 4-sterren Michelin hot spot, maar juist een keuken met traditionele bereidingen en gerechten (cucina casalinga) van de Oltrepò: het is de manier waarop zij het heeft geleerd van haar eigen nonna (grootmoeder).

 

 

Het prijskaartje voor een complete lunch of diner (antipasti, primi, secondi en dolci) is zeer redelijk: 30-35 euros, alles inclusief.

Reservering is verplicht.

telefoonnummer +39 0385-99758.

 

Bij Azienda Bagarellum is het ook mogelijk om deel te nemen aan een kookworkshop (min. 2 personen). De workshop begint om 9:30 en sluit af met een volledige lunch dat ongeveer om 12:30 begint. De prijs voor deelname aan de workshop is 70 euro p.p., inclusief lunch, water/wijn en koffie.

 

Voor meer informatie kunt u de website van Bagarellum bezoeken (volledig in het italiaans).


... en vindt zo echte gastvrijheid

 

U kunt gemakkelijk een avondje in het restaurant combineren met een of meer nachten verblijf in het comfortabele een-persoonsappartement naast het restaurant.

 

Als op de onderstaande foto klikt, krijgt u een impressie van het appartement.

 

 

Het appartement is uitermate geschikt voor een kort verblijf voor alleenstaanden of paren zonder kinderen. Het beschikt over een volledig ingerichte kitchenette en een aparte badkamer.

U kunt er genieten van de tuin of van de schaduwrijke patio vanwaar u een schitterend uitzicht heeft op de heuvels rondom. Als het weer het toelaat kunt u ook wandelingen maken door Bagarello zelf en de omringende wijngaarden.

 

Uw verblijf in Bagarellum is op basis van bed & breakfast.

Prijzen: 35 - 50 euro (2/3 pp, kinderen half geld).

Voor reserveringen kunt met Bagarellum contact opnemen via telefoon:
+39 0385-99758
of u kunt Nando en Leda een email bericht sturen.

Als u precies wilt weten waar Bagarello ligt, klik dan de Google map hieronder: