B&B Bacialupo


English

English

Deutsch

Deutsch

Nederlands

Nederlands
Bacialupo
Casa Galotti 2
Frazione Crocetta
Montecalvo Versiggia (PV)
Italia


Kom tot rust in het droomhuis ....

 

Sarah en Federico, een Nederlands-Italiaans echtpaar, met hun twee dochters Sophie en Madelief, hebben ervoor gekozen om op het platteland te leven na vele drukke jaren in Milaan te hebben gewoond.

Langdurig zochten ze naar een huis in de heuvels van Piacenza en tussen de provincies Milaan, Piacenza en Pavia om het weekend door te brengen en misschien ook om daar gezellig buiten te wonen.


Uiteindelijk vonden ze hun droomplek in 2013. Een mooi huis met een grote tuin, omgeven door een panorama van grote charme dat hen ertoe heeft verleid er ook een B&B van te maken, zoadat ook anderen van dit pareltje in de Oltepò Pavese kunnen genieten.

 

Bacialupo, de Kus van de Wolf, ligt aan de voet van het oude kasteel van Montecalvo Versiggia dat zich op de top van de heuvel bevindt. De naam van het huis is eeuwenoud en al sinds 1692 in gebruik.
Het huis is met natuursteen gebouwd en Sarah en Federico hebben het met respect voor de bijzondere kenmerken, bijna volledig gerestaureerd met gerecycled hout, natuursteen en terracotta.

 

 

 

 

De cantina van Bacialupo


...van Sarah en Federico

 

front view

Klik op de bovenstaande foto om een diashow te starten.

 

Het huis telt drie niveaus. Op de begane grond bevindt zich een grote woonkeuken, een grote woonkamer en een mooie 2 peroons gastenkamer, "Le Clementine" met badkamer. Op de eerste verdieping bevindt zich de tweede 2-persoons gastenkamer, "La Mansarda" met badkamer.
En ten slotte is er de zeer grote cantina of wijnkelder waar ooit de oude wijnboer eigenaars hun wijn bewaarden.

 

Als gast beschikt u over een gratis Wi-Fi Internet verbinding en kunt u vrijelijk gebruik maken van de omliggende tuin.

Uw auto kunt u parkeren op eigen terrein.

 

Huurprijzen varieren van € 30 tot € 40 per persoon/per nacht voor "La Cementina" en € 25 tot € 35 per persoon/per nacht voor "La Mansarda", afhankelijk van het seizoen.

 

Voor meer informatie kun t u terecht op de eigen website van B&B Bacialupo, of u kunt Sarah en Federico een email sturen. Dit kan uiteraard in het Nederlands.